bouWR doet

Over bouWR
Denkt u na over verbouwen, aanbouwen of een renovatie? Dan bent u bij aannemersbedrijf BouWR aan het juiste adres. BouWR staat voor persoonlijk advies, maatwerk en het realiseren van uw eigen ideeën en wensen. Hierbij maken wij gebruik van jarenlange ervaring in verschillende projecten en een netwerk van professionals. Hierdoor bent u verzekerd van vakmanschap.

Persoonlijk gesprek en advies
Al bij het eerste idee komen wij graag bij u langs om deze in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek verder te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken wij de huidige situatie, uw wensen en mogelijkheden en voorzien wij u van advies. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u eventueel wijzen op extra mogelijkheden en alternatieven die de uiteindelijke realisatie van uw project zullen optimaliseren.

Offerte
Met alle informatie uit ons eerste gesprek kunnen wij een offerte op maat verzorgen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten en een offerte van is BouWR daarom inzichtelijk en duidelijk gespecificeerd.

Contact
Bent u benieuwd en wilt u uw plannen graag op een verzorgde wijze gerealiseerd zien? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem contact op!